STORY YOUR LIFE

Det här är ett upplägg som syftar till att stärka dig som person. Vi startar alltid här, även när det är ditt företags kommunikation och riktning som är slutmålet – för så är det, allt tar avstamp i människan! Målet är att identifiera dina medfödda urkrafter för att du ska kunna orientera dig, navigera och kommunicera mer autentiskt. I alla läger. Jag kallar det för Storycoaching enligt Guldkompassen och det hela vilar på tesen att, för att bli Story Strong, ska du:

1. titta bakåt och inte framåt (till skillnad från trad coaching)
2. utgå från det bästa du har, positiva och energihöjande uttryck och situationer i Din unika livsberättelse.

Du kanske undrar vart du är på väg, eller om du inte har mer att ge världen  – eller så funderar du kanske över om du har ett särskilt syfte? Frågorna om vilka vi är och vart vi ska är ofta många och varierande, men jag menar att svaren till dem – till den du är – ligger närmre till hands än du tror,  de finns nämligen i din egen livsberättelse. Här finns på riktigt allt du behöver för att hitta dig själv, din unika ton och din kommunikation.

Guldkompassen är ett förhållningssätt (inte en absolut sanning) som jag skapat för att du och jag ska förstå varandra bättre. Dels fungerar den som ett sätt för mig att tolka din sanna story och dels fungerar den fantastiskt bra för att Du ska få en klar översikt av den. Guldkompassen är inget flyktigt, den lever kvar med dig så länge du vill. Precis som en riktig kompass visar den dig vägen genom att utgå från varifrån du kommer.

Utgångspunkten när vi jobbar fram din kompass är att vi ska hitta dina guldkorn, dina så kallade ”ansträngningslösa zoner” eller urkrafter. De här är alla ledtrådar till ditt varande. Ja, det är faktiskt så att i det ansträngningsningslösa vilar den sanna storyn om dig. Den här storyn består av bara några få, men mycket kraftfulla ord. Jag liknar de här orden som uranstavar i ett kärnkraftverk; de är få, men innehåller såmycket kraft att de rymmer alla dina stories i sig.

Min övertygelse är att vi ska leva och jobba utifrån vår inre Guldkompass, vår sanna story. När du lever den så kan du prata om dig själv och dina varor, tjänster, passioner, erbjudanden, ditt företag med en helt ny energi. Din egen! Ja, du har en karisma som lyser som en hundrawattslampa – Du är Story Strong.

Upplägg:

Jag har utvecklat ett paket för att du ska uppnå störst effekt.
Vi ses två gånger i sessioner om två timmar (alternativt gör vi båda sessionerna samma dag). Den första sessionen ägnas åt Storyfinding och under den andra identifierar jag din Guldkompass. Därefter sätter vi in den praktiskt i din vardag och ser hur den ska användas. Vilka beslut behöver tas, hur och varför? Vilka erbjudanden kan du skapa? Hur pratar du om dig själv (och ditt varumärke)? Det handlar om att hitta din unika ton och kommunikation.
Du kan använda kunskapen i ditt privatliv, ditt jobb, i försäljning, presentationer, i produkt- & tjänsteutveckling i ditt företag etc. mm. I de fall du vänder dig till mig som företagare så gäller samma upplägg: Guldkompassen är alltid det första vi gör, sen går vi vidare och utvecklar din business.

Guldkompassen är ett verktyg som du har med dig under lång tid, den kommer i princip inte att ändras men du kommer att bli bättre och bättre på att navigera utefter den.

VIKTIGT.
Storycoaching ska inte förväxlas med terapi, ej eller med traditionell coaching. Dessa upplägg handlar om att se dig själv och din berättelse från ett nytt perspektiv och förutsätter att du befinner dig på en bra plats i livet. Behöver du terapeutisk hjälp så är det alltid bäst att vända sig till experter på området.

VI SES PÅ ZOOM.

Pris: 6.000:- ex moms (7,5′ ink) för detta paket. Du kan dela upp betalningen om du behöver.

Blir du intresserad så mailar du mig på katrin AT-tecken sunnyrelations.com

Tider brukar finnas 2-3 veckor från det du hör av dig.

Röster om Guldkompassen:

”Sedan vi sågs känner jag mig så inspirerad och jag ser så många möjligheter! ……Det har varit en fantastisk upplevelse att få jobba tillsammans med dig. Ett Wake up call times hundred. Jag har pratat om mig själv till andra utifrån kompassen och jag känner mig så hemma och stark i det – vackert Katrin!” Catherine, egenföretagare

”…jag vill bara säga TACK för att du så klokt belyste hur GULDKOMPASSEN verkligen kunde fungera som en GULDKOMPASS. It works!, helt fantastiskt. Jag behövde inte göra någonting…. nästan 🙂 Så fin flow, potential och flöde. Win win win för alla inblandade.!C. Welin, egenföretagare

”Sitter och tittar på min Guldkompass – tar in, känner efter och jag mår och har mått så bra sen jag fick den. Har en befriande känsla av att jag kan sluta kämpa, det är okej att vara jag! Nu gäller det bara att vara kvar i detta, att jobba efter min inre kompass och hitta mina ”gladsaker”. ” Susanne 

”Jag inser att jag är en helt annan typ av yogalärare efter våra samtal, det har stärkt mig otroligt!” Anna Bergström, yogainstruktör, författare.

”Tusen tack från hjärtat för coachingen hos dig i december. Jag var helt uppfylld efter mötet med dig, och fick fatt i viktiga rörelser i mig.
Vilken fantastisk metod du utformat i guldkompassen, och du guidar så varsamt och fint Katrin. Tacksam för mötet. Och glad. Värdefullt och viktigt att hitta sina urkrafter. Låter nu guldet inom mig expandera.” Lena

”Det är häpnandsväckande vad en person, en bok och ett verktyg kan göra med en!
 2017 svajade livet rejält och jag förstod att jag var tvungen att göra stora förändringar i mitt liv. Jag gick en coachutbildning och jag funderade över hur min framtid skulle se ut. Här någonstans kom boken Hitta din sanna story i min väg och den klingade an i mitt inre. Jag läste och förundrades. Tänkte ”Självklart är det så här enkelt! … och ändå så svårt.” Instinktivt förstod jag att mitt framför näsan på mig fanns ledtrådarna till min autenticitet. Jag är i grund och botten en trygg person, som många gånger följt mitt hjärtas väg även om det inte alltid varit det som varit mest logiskt och tryggt. Men mitt i livets villervalla och alla måsten är det lätt att ens egna konturer bleknar och till slut vet man inte riktigt vad man ska navigera efter.
Jag läste boken och gjorde övningar, men förstod att det fanns mer att hämta än det jag själv kunde processa fram. Därför kontaktade jag Katrin och fick min egen Guldkompass. Jag minns hur tagen jag var när jag efter min andra session gick därifrån med en ny tyngd och självklarhet. Jag var så förundrad över hur en person som bara träffat mig i fyra timmar kunde se och göra mig så tydlig. För när storymetoden används så är det just det som händer; man blir tydlig för sig själv och kan kommunicera det till andra. Själv använder jag mig numera av min guldkompass både när jag gör val och när jag kommunicerar med min omgivning t ex på min hemsida och med mina klienter.
Häri finns tyngden och tryggheten: en djup självinsikt som hjälper mig att leva mitt syfte. När jag får leva utifrån mitt eget varför och drivas av just mina personliga urkrafter har jag en barlast som ger stabilitet. Att få blomma är varje människas rättighet och jag är övertygad om att Storymetoden tar oss mot ny knoppning. Vi har inte råd att inte låta världens människor blomma!”
Janett Borgström, coach och numera Storycoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *