STORY YOUR BUSINESS

”Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell.” Seth Godin

Du är din story, så vare sig du driver ett företag eller är anställd så är du ansvarig för ditt personliga varumärke samtidigt som du är ambassadör för ditt företag. Idag säljer du dig och din story och om du vill nå fram så säljer du dina produkter och tjänster med hjälp av den.


GÖR DIG & DITT FÖRETAG STORY STRONG!
– utveckla en kommunikativ plattform som vilar på autentisk storytelling

En dag läser jag i tidningen att en bra story säljer bättre än sex.  Att en berättelse säger mer än tusen hårda fakta. Det är Veckans Affärer som lyfter frågan och artikelförfattaren Björn Wallenberg berättar att man tidigt i Ebays historia framhöll att Pierre Omidyar grundade sin auktionssajt för att skapa en ”perfekt marknad”. Ingen brydde sig. När en pr-chef i stället fabulerade ihop att Pierre Omidyar ville hjälpa sin fästmö att sälja Pezautomater gick det betydligt bättre. Vad är det som händer när vi istället för hårda fakta levererar mjukt innehåll i form av en historia? Jo, vi som läser och tar del av det känner något, vi verkar helt enkelt förprogrammerade till att gilla berättelser mer än lösryckta fakta. När vi har känslan börjar vi genast att försöka återskapa berättelsen i våra sinnen med hjälp av bilder och små filmer – helt plötsligt har vi blivit medskapare inte bara mottagare av budskapet. Så hur skapar du en känsla hos dina kunder? Vilken känsla vill du ge?

STORYTELLING FRÅN HJÄRTAT FÖR ATT SKAPA AVTRYCK.
BERÖRA DJUPARE.

Vill du jobba med dig och ditt företags kommunikation, strategi och presentation? Låt oss börja! Du behöver först göra din personliga Guldkompass (se särskild info under den rubriken). Med utgångspunkt från Guldkompassen och ditt företags unika förutsättningar går vi sen igenom:

Kommunikation

Presentation

Marknadsföring

Erbjudanden/tjänsteutveckling

Affärsutveckling

  • allt för att skapa ett upplägg där unik kommunikation, unika erbjudanden och ett autentiskt intryck och avtryck ligger till grund för ditt företag. Vi anpassar oss efter ditt behov, inte efter mitt utbud!

Idag finns ett individuellt entreprenörsupplägg på STORY YOUR BUSINESS för dig som vill expandera autentiskt.
8h á 12.000:- ex moms. I detta ingår personlig Guldkompass (4h) och efterföljande Storycoaching (4h).

Kontakta mig på katrin AT-tecken sunnyrelations.com för mer.