STORY LAB

”Story Lab har förändrat mitt sett att se på mig själv och världen! Allt till det bättre, idag upplever jag att jag fattar beslut som är mer grundade, mer jag. Utan den här kursen vet jag inte vem jag varit, det kom att betyda mycket, mycket mer än jag hade en tanke på när jag anmälde mig. Tack!!!”

Rebecca, organisationskonsult

Change your story – change your life. Det här är ett program i Autentiskt Självledarskap. Målet är att avkoda de berättelser som håller oss tillbaka, begränsar och hindrar oss från att leva och leda fullt ut. 6 LAB = 6 nycklar. Perspektivvändande. Praktiskt. Meningsfullt. Ett enkelt men kraftfullt verktyg för att komma åt det du behöver, se vad du ska se, förändra det du borde… för att komma mer till din rätt.

Story Lab sätter fokus på nödvändigheten i att vara just människa – en ledare – i balans och med ett väl utvecklat medvetande. Hög autenticitet, empati, nytänkande, kreativitet, stark intuition, innovationslust och viljan att samarbeta i grupp är det som är typiskt mänskliga förmågor. Det här är faktiskt de kvaliteter som särskiljer oss från den ständigt tillgängliga och sofistikerade teknik som vi omges av idag. Just därför behöver vi lyfta fram dem och träna upp dem. Vägen hit? Utforskande. Självkännedom. Support.

I det här programmet tränas du till att, mha enkla och introspektiva övningar, utveckla din människa, din inre ledare, dina superkrafter. Till att vara och leva din sanna story och uttrycka den på livets alla arenor.

Ambitionen med programmet är att ta ditt autentiska självledarskap till en ny nivå genom att:

Öppna upp för ännu djupare självkännedom

På djupet förstå hur din livsberättelse påverkar din vardag och ditt ledarskap

Träna på hur din sanna story kan leva och komma till uttryck i din vardag

Utveckla din emotionella och intuitiva intelligens

Få verktyg och förhållningssätt som stöder förmågan att se igenom kollektiva stories som begränsar utveckling – din och världens

Tränas i att kommunicera och navigera inifrån och ut

Kursen sker online. 3 träffar med handledning och inspiration av storycoachen (zoomlive). 6 LAB, självstudier med hjälp av filmer och workbooks. 6 bonusreflektioner.

Vill du ha ett program skickat till dig? Maila!

”Alltså wow wow wow! Gjorde senaste labbet igår och jag tror banne mig att saker och ting föll på plats. Det känns som att 20 års terapi inte ens kom i närheten av vad detta labb gjorde. (Ja, och jag fattar att terapin ändå gett mig verktyg att ta till mig labbet). Jag vill bara säga tack! Holy shit, tack. Jag är lite blown away.”

Malin, egenföretagare

”Tack Katrin. Är fortfarande förundrad över att jag är med i Story Lab. Älskar att vara med och blotta tanken på att jag fortsatt bearbetar och processar varje Lab-tillfälle gör mig lycklig. Det här är far away från mina tidigare upplevelser i området personlig utveckling och jag gillar det skarpt. Älskar att jag hittar nya spår och fler perspektiv, älskar att ta fram mina, och dina, anteckningar. En fin gåva för mig att vara med.”

Karin, coach & skolledare

”Story Lab är en VATTENDELARE. Det finns ett före och ett efter. Och ett under tiden. Konsten att vara i processen TILLSAMMANS. Under trygg ledning av @storycoachen Min varmaste rekommendation!”

Marie Moqvist, yogalärare, vägledare inom samtal- & sorgebearbetning

Tack för två mycket spännande LAB! Det första passet blev mycket känslosamt för mig men en känsla av lättnad har uppstått efteråt. Tid-labbet har gett mig många nya perspektiv som jag ska jobba vidare med Tack! Ser fram emot 3:e labbet! Jag är så glad och tacksam för att jag hängde på detta.”

Anna, egenföretagare

Jag känner att mina pusselbitar sakta börjar trilla på plats. Egentligen startade nog allt när vi träffades första gången. Och jag är så glad att jag fick möjligheten att fortsätta med Storylabbet. Det är både läkande och boostande på en och samma gång.

Frekvenslabbet var häftigt…kunde riktigt känna hur ”pulsen” förändrades när jag gjorde övningarna.

Ser fram emot att se vad jag hittar i mina rädslor. Jag älskar att söka och utforska. Det är en slags kittlande känsla.

Jag tror att allt detta också har blivit en del av min terapi och läkningsprocess efter att min pappa gick bort för 1,5 år sedan.

Hade varit underbart att vara med live…men jag tror faktiskt att det här formatet passade mig utmärkt. Jag har gjort övningarna när jag har varit mentalt redo och haft ett lugn inom mig. Förut kunde jag känna att det stormade både jag i kroppen och huvudet. Det gör jag nästan aldrig nu – 1 år senare, tack vare dina verktyg.

A, verksamhetschef på bank