MY YEAR OF MAGICAL WRITING

Den här kursen är precis som titeln säger – magisk! Oerhört uppskattad och ja, löper över nästan ett helt års tid. Att skriva reflektivt är i högsta grad en personlig resa. Det är att lära känna dig själv. Och att känna dig själv är att komma hem. /Storycoachen

Att sätta ord på sin insida på en boksida är en vacker process, den aktiverar dig, medvetandegör och tydliggör. Vi skriver inte primärt inte för att läka, bli gladare, eller för att förvänta oss något fantastiskt terapeutiskt – detta kan kanske bli till fina bi-effekter – men nej, vi skriver för att HITTA IN, vi skriver för att VÄCKA sinnet, minnet, själen, kroppen, känslorna. Gör du detta med fokus, flow och din goda intention kommer du att se vad som vill bli sett. Gåvorna är många.

Och nej, vi skriver heller inte för att bli bättre skribenter, vi skriver inte för att läsa upp, för att prestera eller leverera. Det här är en undersökande, tillåtande och mycket organisk process där Din väg alltid är den rätta… Du får se pennan som ett redskap, inte som en performance… du skriver för dig.

FLEXIBELT UPPLÄGG – GÖR I DIN TAKT
Vi samlas runt så kallade SKRIVHELGER. 9 stycken totalt. Med vår gemensamma programsstart & avslut blir det totalt hela 11 aktiverande sessioner.

Varje skrivhelg startar med en FLOW FRIDAY-morgon online – kl 07:15-08. Storycoachen hälsar välkommen och ger kort bakgrund till helgens TEMA, sedan flödesskriver vi utifrån olika ”startmeningar”. Ett mycket uppskattat moment!

Därefter lever du ditt EGET skrivliv OFFLINE under lördagen och söndagen, där du utgår från den PDF/WORK BOOK med specialdesignade övningar och reflektioner som lyfter helgens tema. Gör detta i den takt och i den mängd du känner att du vill och mäktar med. På måndagen ses vi för debriefing och handledning i vår MAGIC MONDAY-session. Online kl 19. Under ca 60 min går vi igenom skriv/livsupplevelsen, lyfter tankar & funderingar. Delar. Inte som i ”här är min text”, utan som i att tryggt sätta ord på det som väckts, här med likasinnade. En viktig del i processen, en möjlighet men inte ett måste.

Vi startar året med en INTRODUKTION – en CHECK-IN. På samma vis avslutar vi året med en CHECK-OUT. Allt utom Magic Mondays spelas in och filmen läggs upp på Vimeo ifall du missar. Du får din zoomlänk på email. No stress. En gemensam facebook-grupp bildas för dialog mellan session och mellan oss.

DET HÄR KAN DU FÖRVÄNTA DIG – EN BOK AV DIG, OM DIG!
Vid årets slut kommer du att sitta på en skatt. En skatt av ord sprungna ur ditt inre – berättelser om hur du mår, tänker, känner, minns. En skatt som du kan använda till andra ändamål om du vill – bokprojekt, diverse presentationer, utvecklingssamtal med närstående, mm. Dina ord kommer att hitta dit de behövs, men var viss om att det som gjorde din resa till en skattjakt och en seger – det är för att du dök upp, du skrev och du såg… Mer!

BESTÄLL DITT PROGRAM för aktuella datum och priser mm, genom att maila :

katrin@sunnyrelations.com

Nästa startdatum 24 september 2024

HANDLEDARE/FACILITATOR
Katrin Sandberg är skapare av den framgångsrika Storymetoden™ och verksam i sitt eget företag som Storycoach. Hon har speglat och inspirerat tusentals med sin coaching och unika tänk, bland annat som författare till boken Hitta din Sanna Story – upptäck kraften i din livsberättelse. Hon har en bakgrund inom kommunikation och konceptutveckling och är en av grundarna till 4good, Sveriges största inspirationsnätverk för kvinnor. 2020 utkom hennes andra bok Förundranseffekten, skriven med Sara Hammarkrantz. Katrin är utbildad i biblioterapi och är certifierad skrivvägledare i Write Your Self-metoden.

Hon brinner för att lyfta fram och hedra ordets kraft, det autentiska uttrycket och guldet i våra livshistorier.

My Year of Magical Writing består av en inspirationscocktail med ingredienser från Storymetoden™, det biblioterapeutiska arbetssättet, Write Your Self, positiv psykologi, Hjältens resa och andra Storyfluencers som Katrin inspireras av.

……………………………………………….

”Katrin du är ljuset i skrivarens mörker!”

”Du anar inte vad kursen gör och ger ringar på vattnet i mitt liv! Jag har börjat bejaka mitt liv så mycket mera och just ordet bejaka har återkommit i de senaste tre skrivövningarna. Jag har börjat älska mig mer för den jag är och det gör mig så oändligt lycklig.”

…”Till min stora glädje upptäckte jag att det har släppt flera blockeringar och gamla mönster som jag gått och burit på, under tiden med Magical writing. Till förmån för att jag är mer i Nuet än tidigare och mindre i prestationstänkande bland annat. Sån tur att det är två gånger kvar, då hinner jag en bit till!

”Tack Katrin och tack till alla er som delat det här året med.  Jag har skrivit i min egen takt och ibland använt hela månaden för att skriva månadens uppgift. Det har verkligen varit ett magiskt år. Jag kommer att återkomma ofta till min bok och övningarna. Det här har etablerat en helt ny kontakt med delen av mig som har alla svar. Det tackar jag allra mest för ❤️”

”Det är när jag hittar orden som jag begriper, landar, får fart, bromsar. Allt händer genom orden.”

”Jisses, vad var det som hände?! Var inte helt beredd på detta. 8 minuters skrivande som gav ett lugn i kroppen och sådan klarhet. Tack!”

”Innan jag började skriva kände jag mig matt och lite skakig i benen, typ orkeslös. Nu, efter skrivandet, känner jag kraft och ler i både ansikte och själ.”

Men jösses! Var inte beredd på den. Jag sitter här, efter 8 minuters skrivande och känner mig heeelt uppfylld till bredden inuti. Hjärtat svämmar över. Wow, jag säger bara wow!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *