What´s your story?

Hej Sweet Storyfinder,
varmt välkommen hit!

storyme

Jag heter Katrin, kallar mig för Storycoachen, och jag älskar stories!
Det fina i kråksången är att jag har förvandlat min kärlekshistoria till ett heltidsjobb, vilket innebär att jag dagligen arbetar med att göra dig STORY STRONG!

Med hjälp av Storycoaching hjälper jag dig, ditt företag – eller dina medarbetare –  att hitta den sanna storyn, äga den och berätta den. På så vis blir vi alla de bästa ambassadörerna för våra liv och våra företag – vi kommer från autenticitet och delar med passion! Och så förändrar vi världen, en story i taget..

Hur jag jobbar?
Jag letar alltid efter berättelsen. Och ställer följdaktligen alltid frågan: What’s the story?  Jag gör det för att nysta fram din unika, röda tråd, din kärnkompetens och ditt varför. Och jag gör det i vidareutvecklandet av dig som person och/eller företagare – när vi ser över dig, ditt erbjudande, varumärke, din ton och din kommunikation.

Jag är den katalysator du längtar efter, den guldvaskare du behöver och den som speglar fram all den begåvade information du redan sitter på. Jag är intuitiv, kreativ och strategisk. Inkännande, idérik och strukturerad.

Idag erbjuder många konsulter sina tjänster inom Storytelling, men jag vill själv kalla mitt jobb för Storycoaching. Jag ser mig som ett bollplank eller den tränare som hjälper dig att hitta allt som är DU, allt som är din Sanna Story. För, det är först när du har kontakt med den du är på riktigt som du kan Story Your Telling – och då gör du det med äkthet, lätthet och hundra procent karisma!

Kolla in mina tidigare uppdrag så får du fler uppslag på vad vi skulle kunna göra tillsammans och kanske inspiration till hur du kan göra din story ännu bättre. Du kan välja att konsultera mig i några timmar eller i  större/längre projekt. Let the story happen….

With lots of Love and Sunlight!

Katrin Sandberg, Storycoachen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *