STORY LAB

”Story Lab har förändrat mitt sätt att se på mig själv och världen! Allt till det bättre, jag fattar beslut som är mer grundade, mer jag. Utan den här kursen vet jag inte vem jag varit, det kom att betyda mycket, mycket mer än jag hade en tanke på när jag anmälde mig. Tack!!!”

CHANGE YOUR STORY – CHANGE YOUR LIFE
Det här är en kurs i Autentiskt Självledarskap där målet är att avkoda de berättelser som håller oss tillbaka, begränsar och hindrar oss från att leva och leda fullt ut. Som de vi är.

Vi tar oss igenom 6 LAB – 6 nycklar som vill perspektivvända, skapa ett skifte i dig. Labben brukar ses som lika praktiska som djupt tankeväckande och meningsfulla.
Det här är ett enkelt men kraftfullt verktyg för att komma åt det du behöver, se vad du ska se, förändra det du borde… för att komma mer till din rätt.

STORY LAB uppstod ur viljan att sätta fokus på nödvändigheten i att vara just människa – en självledare – i balans och med ett väl utvecklat medvetande. Hög autenticitet, empati, nytänkande, kreativitet, stark intuition, innovationslust och viljan att samarbeta i grupp är det som är typiskt mänskliga förmågor. Det här är alla kvaliteter som särskiljer oss från den ständigt tillgängliga och sofistikerade teknik som vi omges av idag. Just därför behöver vi lyfta fram dem och träna upp dem. Mer än någonsin. Vägen hit? Utforskande. Självkännedom. Dedikation.

I STORY LAB tränas du till att, med hjälp av enkla och introspektiva övningar, utveckla och förädla din människa, din inre ledare, dina naturliga förmågor. Till att vara och leva din sanna story – till att uttrycka den på livets alla arenor.

Ambitionen med kursen är att ta dig och ditt autentiska självledarskap till en ny nivå genom att:

Öppna upp för ännu djupare självkännedom | På djupet förstå hur din livsberättelse påverkar din vardag och dina beslut | Träna på hur din sanna story kan leva och komma till uttryck | Utveckla din emotionella och intuitiva intelligens | Få verktyg och förhållningssätt som stöder förmågan att se igenom kollektiva stories som begränsar utveckling – din och världens. | Tränas i att kommunicera och navigera inifrån och ut

Kursen består av 6 stycken LAB, där du i form av självstudier utforskar ditt liv med hjälp av pedagogiska filmer och tillhörande workbooks. Beräkna cirka 2-3 nedlagda timmar per labb. Detta är naturligtvis helt indviduellt och jag betonar att det är du som gör detta helt i din takt, hur och när du vill.

SOMMARSPECIAL
STORY LAB SOMMAREN 2024 har ett extra förmånligt pris; 3.000:- ink moms. Erbjudandet gäller fram till 21 juni 2024. Det finns möjligthet att dela upp betalningen i två. Nytt är också att du får tillgång till allt material samtidigt, för dig att disponera fritt.

DU ANMÄLER DIG VIA mail till katrin@sunnyrelations.com Därefter får du en bekräftelse samt en faktura. När du betalat in skickas arbetsmaterialet i sin helhet via mail. Du har till gång till övnignsböckerna för alltid och filmerna (som ligger på Vimeo) i hela sex månader.

STORY LAB har funnits sedan 2019 och erbjudits som fysisk helårskurs och som onlinekurs. Innehållet är detsamma sedan start och genom åren har ett par hundra deltagare arbetat sig igenom övningarna och tränat sig i nya förhållingssätt, att se igenom mönster och berättelser som begränsar och håller tillbaka. Vi är alla värda att leva våra sanna stories och inspirera andra till att göra detsamma. Här är några röster:

”Alltså wow wow wow! Gjorde senaste labbet igår och jag tror banne mig att saker och ting föll på plats. Det känns som att 20 års terapi inte ens kom i närheten av vad detta labb gjorde. (Ja, och jag fattar att terapin ändå gett mig verktyg att ta till mig labbet). Jag vill bara säga tack! Holy shit, tack. Jag är lite blown away.”

Malin, egenföretagare

”Tack Katrin. Är fortfarande förundrad över att jag är med i Story Lab. Älskar att vara med och blotta tanken på att jag fortsatt bearbetar och processar varje Lab-tillfälle gör mig lycklig. Det här är far away från mina tidigare upplevelser i området personlig utveckling och jag gillar det skarpt. Älskar att jag hittar nya spår och fler perspektiv, älskar att ta fram mina, och dina, anteckningar. En fin gåva för mig att vara med.”

Karin, coach & skolledare

”Story Lab är en VATTENDELARE. Det finns ett före och ett efter. Och ett under tiden. Konsten att vara i processen TILLSAMMANS. Under trygg ledning av @storycoachen Min varmaste rekommendation!”

Marie Moqvist, yogalärare, vägledare inom samtal- & sorgebearbetning

Tack för två mycket spännande LAB! Det första passet blev mycket känslosamt för mig men en känsla av lättnad har uppstått efteråt. Tid-labbet har gett mig många nya perspektiv som jag ska jobba vidare med Tack! Ser fram emot 3:e labbet! Jag är så glad och tacksam för att jag hängde på detta.”

Anna, egenföretagare

Jag känner att mina pusselbitar sakta börjar trilla på plats. Egentligen startade nog allt när vi träffades första gången. Och jag är så glad att jag fick möjligheten att fortsätta med Storylabbet. Det är både läkande och boostande på en och samma gång.

Frekvenslabbet var häftigt…kunde riktigt känna hur ”pulsen” förändrades när jag gjorde övningarna.

Ser fram emot att se vad jag hittar i mina rädslor. Jag älskar att söka och utforska. Det är en slags kittlande känsla.

Jag tror att allt detta också har blivit en del av min terapi och läkningsprocess efter att min pappa gick bort för 1,5 år sedan.

Hade varit underbart att vara med live…men jag tror faktiskt att det här formatet passade mig utmärkt. Jag har gjort övningarna när jag har varit mentalt redo och haft ett lugn inom mig. Förut kunde jag känna att det stormade både jag i kroppen och huvudet. Det gör jag nästan aldrig nu – 1 år senare, tack vare dina verktyg.

A, verksamhetschef på bank