MY SELF LOVE STORY

HITTA ORDEN I DIG – OM DIG.
Känn hur KRAFTEN, SJÄLVKÄRLEKEN & RIKTNINGEN infinner sig!

Jag vill verkligen säga tack – från botten av mitt hjärta! Jag fick så mycket ut av dagen – tror inte jag varit fokuserad i så många timmar utan att ens tänka på mail eller mobil, på åratal. Det blev en lång utandning för hela mitt system. Jag skrev så pennan brann och fick syn på saker jag visste men inte kunnat sätta ord på. Ur ett metaperspektiv fick jag också massa bra inspel till mitt eget jobb som kommunikations- och ledarskapskonsult. Jag jobbar ju med reflektion och skrivande för mina programdeltagare och klienter så massa bra tankar kring hur man kan göra – tack för det.

För tillfället finns inget inplanerat kursdatum

Att läka genom att omfamna sin story. Att mjukna genom att förstå den bättre. Att alstra energi för att du hittar vägar till din autentiska kraft. Att se vägen tydligare. Att förstå hur mönstret hänger ihop. Att inse hur unik du är – liksom din vän och granne. Att hitta ord som beskriver dig. Att uppleva ett mer grundat JAG ÄR. Mm. Det är vinningen med att vaska guld i sin livsberättelse. Så kom! Låt oss utforska, minnas, lyfta fram det bästa av dig.

Vad behöver du? En skrivbok och en penna. Du är hemma hos dig. Trygg. På en skön plats – i sängen, på yogamattan, i favoritfåtöljen, verandan. Det space som ger dig lugn.

Det här är en heldag online. Vi ses mellan 10-16. Lunch 12-13.

STORYCOACHEN föreläser, inspirerar och vägleder. Ger uppgifter och reflektioner. Medan du utforskar, utan krav, bara i lust och öppenhet.

…………………………………………….

BOKA DIN PLATS NU. Det vore så fint att spendera dagen med dig. Dela allt jag har och allt jag brinner för. anmäl dig genom att maila:

katrin@sunnyrelations.com

PRISET ÄR 2.500:- ink moms. Du får en faktura efter anmälan.

DU FÅR också med dig ett par presenter för att kunna fortsätta vägen till story strong och det är:

  • Min bok Hitta din sanna story (som PDF)
  • MY SELF LOVE STORY-the work book: 21 DAGAR TILL STORY STRONG

”Tusen tack ! Vilken dag i Söndags.  Är så glad att jag var med. Kunde dock inte ha på kameran, tårarna flödade och det ville jag ha för mig själv. Under hela dagen jag togs med på en rollercoaster med leenden, tårar, tacksamhet och stolthet. I slutet av dagen kände jag mig mer hel och väldigt väldigt trött.”

”TACK snälla du för en väldigt fin dag. Intensiv och härlig. Även om jag jobbat massor med olika metoder genom åren – plus att jag även skrivit med dig förr, så gav dagen mig en massa ny ”food for thought”, och kanske ännu mer feeling.  Tack också för dina e-böcker! De var en bonus som jag inte alls hade väntat mig. Jättehärligt!!”