Storycoaching Guldkompassen

Storycoaching enligt Guldkompassen vilar på tesen att, för att bli Story Strong, ska du:

1. gräva där du står &
2. du ska gräva fram ditt eget glittrande guld! Din unika story.

Du kanske undrar vart du är på väg, eller om du inte har mer att ge (för det känns så!) – eller så funderar du kanske över om du har ett särskilt syfte? Frågorna om vilka vi är och vart vi ska är ofta många och varierande, men jag menar att svaren till dem – till den du är – ligger närmre till hands än du tror,  de finns nämligen i din egen livsberättelse. Japp! Här finns på riktigt allt du behöver för att hitta dig själv, din unika ton och din kommunikation.

goldstory

Guldkompassen är ett förhållningssätt (inte en absolut sanning) som jag skapat för att du och jag ska förstå varandra bättre. Dels fungerar den som ett sätt för mig att tolka din sanna story och dels fungerar den fantastiskt bra för att Du ska få en klar översikt av den. Guldkompassen är inget flyktigt, den lever kvar med dig så länge du vill. Precis som en riktig kompass visar den dig vägen genom att utgå från varifrån du kommer.

Utgångspunkten när vi jobbar fram din kompass är att vi ska hitta dina guldkorn, dina så kallade ”ansträngningslösa zoner” eller superkrafter. De här är alla ledtrådar till ditt varande. Ja, det är faktiskt så att i det ansträngningsningslösa vilar den sanna storyn om dig. Den här storyn består av bara några få, men mycket kraftfulla ord. Jag liknar de här orden som uranstavar i ett kärnkraftverk; de är få, men innehåller såmycket kraft att de rymmer alla dina stories i sig.

Min övertygelse är att vi ska leva och jobba utifrån vår inre Guldkompass, vår sanna story. När du lever den så kan du prata om dig själv och dina varor, tjänster, passioner, erbjudanden, ditt företag med en helt ny energi. Din egen! Ja, du har en karisma som lyser som en hundrawattslampa – Du är Story Strong.

Upplägg:

Jag har utvecklat ett paket för att du ska uppnå störst effekt.
Vi ses två gånger i sessioner om två timmar (alternativt gör vi båda sessionerna samma dag). Den första sessionen ägnas åt Storyfinding och under den andra identifierar jag din Guldkompass. Därefter sätter vi in den praktiskt i din vardag och ser hur den ska användas. Vilka beslut behöver tas, hur och varför? Vilka erbjudanden kan du skapa? Hur pratar du om dig själv (och ditt varumärke)? Det handlar om att hitta din unika ton och kommunikation.
Du kan använda kunskapen i ditt privatliv, ditt jobb, i försäljning, presentationer, i produkt- & tjänsteutveckling i ditt företag etc. mm. I de fall du vänder dig till mig som företagare så gäller samma upplägg: Guldkompassen är alltid det första vi gör, sen går vi vidare och utvecklar din business.

Guldkompassen är ett verktyg som du har med dig under lång tid, den kommer i princip inte att ändras men du kommer att bli bättre och bättre på att navigera utefter den.

Pris: 6.000:- ex moms för detta paket. Du kan dela upp betalningen om du behöver.

Blir du intresserad så mailar du mig på katrin AT-tecken sunnyrelations.com

Tider brukar finnas 2-3 veckor från det du hör av dig.

Röster om Guldkompassen:

”Sedan vi sågs känner jag mig så inspirerad och jag ser så många möjligheter! ……Det har varit en fantastisk upplevelse att få jobba tillsammans med dig. Ett Wake up call times hundred. Jag har pratat om mig själv till andra utifrån kompassen och jag känner mig så hemma och stark i det – vackert Katrin!” Catherine, egenföretagare

”…jag vill bara säga TACK för att du så klokt belyste hur GULDKOMPASSEN verkligen kunde fungera som en GULDKOMPASS. It works!, helt fantastiskt. Jag behövde inte göra någonting…. nästan 🙂 Så fin flow, potential och flöde. Win win win för alla inblandade.!” C. Welin, egenföretagare

”Jag inser att jag är en helt annan typ av yogalärare efter våra samtal, det har stärkt mig otroligt!” Anna Bergström, yogainstruktör, författare.

Företagare/varumärken:

Husmorsorna, författare, matkreatörer, mm. Varumärke
Sköna Emma Hamberg och Anette Rosvall har blivit Husmorsorna med tusentals matglada svenskar. Tillsammans har de skrivit fyra kokböcker som säljer som smör. De har matbloggat på amelia.se och varit krönikörer i tidningen. Under hösten 2012 befann sig morsorna i en fas där de behövde se över sitt varumärke – vilka var de egentligen? Vart var de på väg? Och hur skulle nästa fas se ut?

Moa Herngren, författare, journalist, tv-producent. Varumärke
Moa och jag jobbade tillsammans med att ytterligare positionera Moa som författare, förtydliga varumärket Moa Herngren och allmänt se över den kommunikativa plattformen. Moa är alltid aktuell med nya romaner, du hittar henne här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Just another WordPress site