Storyresor

followyourblissJag gillar att resa och jag älskar storycoaching, så ibland kombinerar jag de bägge ; )
För att jag ska komma iväg behöver jag ha en känsla för platsen, lust och energi samt gilla det praktiska upplägget. När detta infinner sig, ja då sticker vi! Hittills har jag rest till Marrakech, Mallorca och Los Angeles.

I November 2016 åker jag iväg till Goa, Indien, med ett gäng Storylovers som alla gjort Guldkompasser hos mig. Syftet är att sjunka djupare in i Storyn för att bli starkare i vårt ledarskap och i vår kommunikation/storytelling. Om du har gjort din Guldkompass,  råkar läsa detta och får feeling, ja då kanske det finns en plats till dig, kontakta mig och se!

goabanner
Inspiration från tidigare resor:

CALIFORNIA CALLING! Ägde rum den 17-24 oktober 2014.


Är du en kvinnlig entreprenör eller kanske en entreprenöriell kvinna? Som är redo för nästa steg? Ja, du riktigt läängtar efter att ta fram lite till av dig själv – du vet att du har mer att ge till världen helt enkelt.

Ok, håll i dig ; ) Vi har hittat the perfect place and space för nästa steg i din utveckling! Där du kan prova ditt mod, testa dina vingar, vaska fram ditt guld, hitta din röda tråd, utveckla ditt förhållningssätt till begreppet intuitive business och förankra allt detta i din själ, din kropp och i din affärsplan! Mmm, det är till magiska Malibu vi åker. Planen är att ta rygg på de energier som Los Angeles och Kalifornien redan har, ja du vet – “if you can dream it you can do it!” Men det är inte på Hollywoods gator med handavtryck i guld som vi hänger och det är inte på Rodeo drive som vi shoppar (då får du boka en annan resa ; ) – nej, istället är det i Malibus sagolikt vackra natur som vi hämtar den kraft och energi vi behöver för att koppla ihop oss med vårt högsta syfte. Det är med ett intensivt men väl avvägt program som vi nu bjuder in dig till att fullt ut inspireras av coaching, fantastiska naturupplevelser, djupa möten med såna som du och med andra sköna LA-entreprenörer. Det här är ingen träningsresa, men vi kommer att använda kroppen som ett redskap för att komma i kontakt med oss själva.

Vad kommer att hända?
Under veckan jobbar vi med vårt kreativa och kommunikativa uttryck med hjälp av Katrins skräddarsydda storycoaching. Med Maria som erfaren guide kommer vi att hika i storslagen natur, besöka de vilda stränderna och göra en dagsutflykt till den mytiska nationalparken Joshua tree, beläget i Mojave öknen. Vi bor i ett storslaget, alldeles eget hus i bergen – why not?! – med Emily vår personliga eko-kock. En dag bjuder vi in lokala kvinnliga entreprenörer till huset för mingel och storytelling (teaser: Maria som samarrangerar resan har myyycket spännande kontakter..), en annan dag träffar vi personliga succétränaren Tanja Djelevic som inspirerar oss med workout på stranden och med sin story. Vi kommer cykla genom Venice beach och Santa Monica, hinna med lite shopping, prova salig Yoga Nidra-meditation med Diane och gå på seminarium med en av världens bästa livsinspiratörer, Marianne Williamsson. Ja, puh.. ambitionerna är höga och programmet späckat.. Men vi tänker ungefär så här: ”Varför inte bara ge järnet och uppleva så mycket som möjligt, när vi ändå är samlade? När vi ändå är här?” Vila och integrera får vi göra hemma. Eller, vad säger du? Vill du bli en av de tio som åker? Go with the flow – a lot more is gonna show ; )

Marrakech. Ägde senast rum 12-15 november 2014


Om vi säger: ”Magi som i Marrakech. Mattor, Mynta te i skuggan och middagar långkokade i vackra Tahines i terrakotta. Bazarer, souker & folkmyller. Smaker, färgexplosioner. Kelim, kakel, kryddor. Väskor, tofsar, läder, porslin. (hmm, varning för kraftig bagage-övervikt ; ) Mindful yoga mornings. Storycoaching. Sharings på takterrassen. Tusen och en natt. Hamam… Att smälta in i sig själv, värmen och vattenångorna. Masseras, skrubbas – låta sig renas. Glädjen i att vara tillsammans. Lättnaden över att ha egentid. Att resa iväg, växa, utvecklas. Fylla på med kraft, shopping och energi ; )”Ja, nu när vi sagt det – skulle du vilja dela den här upplevelsen med oss och några andra som går igång precis lika mycket som vi på detta? Vi menar att åka till Marrakech med Lena – en professionell inköpare som åker hit 3-4 ggr/år och som kan staden på sina fem fingrar. Med koll och kontakter. Och med Katrin, erfaren nätverkare, coach och katalysator för dig som vill utvecklas. Katrin leder What’s your story sessioner under resan.


Mallorca – ägde rum 27-30 mars 2014

BE THE HERO OF YOUR STORY!
Möt våren och dig själv på Mallorca med Malin Berghagen och Katrin Sandberg. Det här är en resa för dig som vill utvecklas med hjälp av yoga och coaching. I en sagolik miljö och med underbara människor – det vill säga du och några till ; )

“Jag älskar Mallorca och jag är så glad över att få välkomna dig till en av mina absoluta favoritplatser på denna ljuvliga ö – Cas Bernats. För dig som vill upptäcka mer av dig själv med hjälp av yoga och inre arbete har jag skapat ett unikt tillfälle till att få göra det i en trygg (och vansinnigt vacker) miljö. Vi bor och utvecklar oss i ett vackert gammalt stenhus från 1500-talet. Till huset hör en fin kurslokal, en underbar trädgård med stensatt terrass, pool och en gudomlig utsikt över dalen med olivodlingar, böljande berg och det blå Medelhavet! Vi äter hälsofrukostar och gröna luncher tillsammans, gör yoga med fokus på att lära oss lyssna till vår kropps signaler, jobbar på djupet med What’s your story-coaching för att hitta vår inre hjälte, vandrar i bergen, intar våra middagar under bar himmel, tar oss tid för att integrera, ligga vid poolen, umgås… Ja, gör allt det som många av oss faktiskt bara drömmer om att göra ; ) Blir du sugen att följa med mig, Malin, som sedan många år ägnar mitt liv åt att leva yoga och med Katrin, erfaren nätverkare, coach och katalysator för dig som vill utvecklas – anmäl dig då snabbt som ögat! Jag längtar efter att ta emot dig.”

Mitt varmaste namaste, Malin Berghagen

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Just another WordPress site